Incredere?

Ati avea incredere intr-o firma de inchirieri masini, de lux cica, (adevarat ca prin poze apar lamborghini, hummers and so on), dar care are ca forma de contact o adresa de mail de genul inchirierimasini@yahoo.com? Oare la ce se gandesc cei ce detin aceasta firma?

E vorba de firstrent.ro, o firma ce tot isi face reclama prin diferite tabloide dar a carei site are un record de 27 de vizitatori pe saptamana. Nu-i rau, numai ca targetarea lor este deosebit de proasta. Stiu ca romanii sunt snobi si dau banii pe orice dar totusi nici chiar asa.

Dar asta e alta discutie.

Prestanta dom’le….

Share and Enjoy:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Furl
  • Live
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • YahooMyWeb
  • Yigg
Tags: , ,

Related posts

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

heeeey… ce are yahoo? :( ok, ai dreptate. SI daca ti-as spune ca il am setat si in germana, o sa iti petreci restul vietii mele razand de chestia asta

dar poate, o sa ma incumet la un moment dat sa imi infiintez si blondele la mail..

Ar trebui sa te miri ca au sait, nu de mail … :(

O adresa de email pe un server public nu e tocmai de incredere.

Alexandru zice bine, e vorba ca ar putea foarte bine sa aiba mail de genul “mail@firstrent.ro”, ca da mult mai bine la public.

Leave a comment

(required)

(required)